Tuotteet

 

SYSTEM 4 kotimainen hoitosarja hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin

System 4 Therapeutic Hair Spa on kokonaisvaltainen terapiasarja hiuspohjan häiriöihin. Tuotteiden sisältämät aktiiviset tehoaineet ja yrttiuutteet hoitavat ja ennalta ehkäisevät hilsettä, kutinaa, punoitusta, hiustenlähtöä sekä kuivaa tai ylirasvoittuvaa hiuspohjaa. System 4 -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi kuuriluonteisesti tai jatkuvasti.

 

 

 

 

FORME 4U

Yksilöllistä tehohoitoa kaikenlaisille hiuksille, kaikki muotoilutuotteet sisältävät hiuksia suojaavaa karpalouutetta sekä uv-suojan.

Hiuskosmetiikan viimeisin teknologia sekä puhtaasta luonnosta kerätyt ainesosat yhdistyvät – Forme sarjassa tuotteiksi, jotka vastaavat kaikkiin hoito- ja muotoilutarpeisiin. Tuotteiden miellyttävä ja turvallinen hypoparfyymi raikastaa ja virkistää, samalla kun huolella valitut luonnonuutteet hoitavat hiusta tehokkaasti. Kaikki tuotteet sisältävät UV-suojan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuotevalikoima vaihtelee kausittain. Tilauksesta kaikki tuotteet saatavilla kaksi päivää tuoteen tilaamisesta.HIK-logo_1